Ajankohtaista

Rantatöysän metsästysseuran kesäkokous pidettiin seuran majalla 9.8. 2019. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Metsästysajoissa päätettiin noudattaa valtion määräämiä metsästysaikoja. Metsäkanalintujen osalta muistutettiin, että metsästysajat määritetään kesän riistakolmiolaskentojen tulosten perusteella ja ne ovat sen vuoksi nähtävillä hieman myöhemmin (esim. https://riista.fi/metsastys/metsastysajat/). Lisäyksenä pöytäkirjaan merkittiin, että sorsastus on sallittua Rantatöysänjärvellä iltaisin klo 22:00 saakka. Saaliskiintiöiden osalta päätettiin seuraavaa: Teeren ja metson osalta kiintiö on yksi musta lintu ja naaraat ovat rauhoitettuja. Kyyhky, pyy, jänis ja sorsat eivät kuulu kiintiöiden piiriin ja siten niiden metsästykseen ei asetettu rajoituksia. Kauriin osalta päätettiin, että kaadoista ilmoitetaan Tommi Saarelle ja hallituksella on mahdollisuus rajoittaa kauden mittaan jahtia mikäli siihen on tarvetta. Suurpetojen osalta ollaan mukana mahdollisissa yhteislupa-alueissa. Rauhoitusajoiksi päätettiin jouluaatto ja joulupäivä. Rauhoitusalueita ei pöytäkirjaan merkitty. Syksyn hirvikokouksen ajankohdaksi päätettiin 22.9. Reino Ketolan muistoammuntojen jälkeen.

______________________________________________________________________________

Alavuden ampumaradan varauslista

RATAVARAUSLISTA 2019

 


Vuosikokous

Rantatöysän metsästysseuran vuosikokous pidettiin Aseman Konttuurilla 10.2.2019. Toimintakaudeksi 2019 seuran puheenjohtajaksi valittiin Aulis Volanto. Hallituksen erovuoroiset jäsenet Kimmo Pohjala ja Antti Ala-Prinkkilä valittiin jatkamaan. Toiminnantarkastajiksi valittiin Aarre Ylinen ja Esa Saari, varalle Pekka Saari.

Metsästysseuran maksut päätettiin pitää samoina kuin toimintakauden 2018 aikana. Seuran liittymismaksu on 150 € ja jäsenmaksun suuruus on 25 €. Alle 18-vuotialta liittymismaksua ei peritä. Päiväkortin hinta on 15 € ja seuran jäsenen on oltava päiväkortilla metsästävän mukana.

—————————————————————————————————-